Resultaten voor fleurop interflora

fleurop interflora
Fleurop Wikipedia.
Fleurop is een dienstverlener voor bloemisten: Fleurop zorgt ervoor dat bloemisten opdrachten voor boeketten aan elkaar kunnen doorgeven, zodat de consument een boeket in een andere stad kan laten bezorgen. Fleurop zorgt voor de financiële afwikkeling hiervan. Daarnaast ondersteunt het bedrijf bloemisten met landelijke marketingacties om de consument naar de Fleuropbloemist te trekken en het verzenden van bloemen te stimuleren.
Fleurop-Interflora Belgium.
Bloemen leveren aan huis. het kan met Fleurop Interflora! Op zoek naar bloemenzaken die bloemen leveren aan huis? Bij Interflora bestelt u heel eenvoudig de mooiste bloemen. Dezelfde dag nog worden de bloemen aan huis geleverd. Gewoon voor in uw eigen huis of juist voor speciale momenten.
Fleurop International flower Delivery Service Flowers Worldwide Florist Send Surprise Bouquet Online.
A perfect gift for your Valentine would be a bunch of red roses in a custom decorated gift basket. Where else you will find the most comprehensive collection of fresh flowers, plants, as well as gift baskets, if not at Fleurop.
dVO Bedrijven FLEUROP-INTERFLORA BELGIE C.V.B.A.
Met meer dan 50.000 aangesloten bloemenzaken, gekozen voor hun vaardigheden, zijn wij vertegenwoordigd in 150 landen. Reeds 95 jaar zijn de merken Fleurop en Interflora, samen met het Mercurius" logo, befaamd voor de uitstekende kwaliteit van bloemen en planten, vergezeld van een onberispelijke service.
Fleurop Interflora Nederland BV Beoordelingen Lees www.fleurop.nl verkopersbeoordelingen. Trustpilot beoordelingen.
Beoordeel Fleurop Interflora Nederland BV? Beoordeel Fleurop Interflora Nederland BV nu. Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal sterren te kiezen. Kies sterren om te beoordelen 1 ster: Zeer slecht onaanvaardbare ervaring, onredelijk en onbeschoft gedrag.
Fleurop-Interflora SIX.
Where do you see your business in the future? To meet our customers future needs, we intend to establish ourselves in mobile commerce. A Fleurop app for the iPhone is planned for release later this year, followed by another for Android.
Fleurop VSOA.
Bekijk nu meteen het assortiment op www.fleurop.be en maak je keuze. Een netwerk van 55.000 bloemisten staat voor je klaar en zorgt er vakkundig voor dat je bestelling tijdig en correct bezorgd wordt, zowel in het binnenland, als in het buitenland.
Fleurop-Interflora België, Nossegem Zaventem Tel: 022422. Bloemen planten Kleinh. goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Bloemen planten Kleinh. Een recensie schrijven? Hoge Wei 1, 1930 Nossegem Zaventem. 02 242 29 64. 02 242 69 25. Bloemen planten Kleinh. Andere interessante bedrijven in de buurt. Leuvensesteenweg 80, 1800 Vilvoorde.
Fleurop-Interflora Belgique Fleurop-Interflora België CVBA Zaventem 1930 BE0402712029 bedrijfsgegevens op Companyweb.
Het eigen vermogen is opgebouwd uit het kapitaal, de reserves en de winsten die in de vennootschap worden gehouden. Het eigen vermogen wordt aanzien als middelen die volledig en onvoorwaardelijk ter beschikking staan van de onderneming om haar risico's' in te dekken.
Fleurop-Interflora België bloemenwinkel in Nossegem.
Met meer dan 50.000 aangesloten bloemenzaken, gekozen voor hun vaardigheden, zijn wij vertegenwoordigd in 150 landen. Reeds vele jaren zijn de merken Fleurop en Interflora, samen met het Mercurius" logo, befaamd voor de uitstekende kwaliteit van bloemen en planten, vergezeld van een onberispelijke service.

Contacteer ons