Resultaten voor bloemen gent

bloemen gent
Blommm, uw webshop voor biologische boeketten in Gent. blommm.
Wij creëren Blommmekes. Eerlijke boeketten, recht van t veld, op de velo, in de vaas. Dagvers, biologisch en geleverd in Gent. Bestel je Blommmeke. Met Blommm kies je voor biologische, lokaal geteelde bloemen. Zo hebben jij én onze planeet er deugd van.
Bloemisten die bezorgen in de gemeente Gent Regiobloemist.be.
U wilt bloemen bezorgen in Gent en zelf graag een bloemist uit Gent kiezen, klik dan op de button kies deze bloemist bij de onderstaande profielen van bloemisten die in Gent bezorgen. Wij zorgen ervoor dat de gekozen bloemist uw bestelling ontvangt en de bloemen netjes gaat bezorgen in Gent.
Hier kan je Blije Bloemen kopen Netwerk Bewust Verbruiken.
Tavontuur: Lokale biobloemen Burgstraat 137, 9000 GENT www.blauwkasteel.be. t Boeketje: Fairtradebloemen Casselstraat 89, 8970 POPERINGE, tel 057339609 of 0474 47 65 28, www.boeketje.be, boeketjepoperinge@hotmail.com. Zelfplukbloementuin CSA Grondkleur: duurzame bloemen met zelfpluk jaarabonnement naast het veld van de bevriende CSA Grondsmaak in de Pauwhoevestraat, met ingang langs de Wildemansstraat KONTICH, 0494 38 60 21.
Bloemenmarleentje.
Bloemen Marleentje bestaat uit 5 winkels in Gent. De bloemen en planten worden aangekocht op verschillende veilingen in Nederland, daar verpakt en worden dan verder verdeeld naar de winkels, dit allemaal in eigen beheer, waardoor we een excellente prijs/kwaliteitverhouding kunnen bieden.
Bloemen Volckaert bloemen en boeketten aan huis geleverd.
Alle materialen worden ter beschikking gesteld. 17/06 van 14 u tot 1730, u. 9820 Schelderode Merelbeke. Inschrijven op voorhand.: Colette gsm 0484/94 05 87 of per mail. Naar de webshop. Vrijdagmarkt 45, 9000 Gent T 09/223.23.35 bloemenvolckaert@skynet.be. 2018 Bloemen Volckaert.
Bloemen Volckaert, bloemen en boeketten aan huis geleverd.Bloemen Volckaert.
Tuincentrum Van Eeckhaut Gent-Oostakker Bloemen en planten.
Tuincentrum van Eeckhaut in Oostakker bij Gent is een echt familiebedrijf met meer dan 50 jaar geschiedenis en ervaring. Wat begon als een begoniakwekerij en detailhandel, evolueerde sinds de jaren 90 naar een volwaardig tuincentrum. Intussen is het tuincentrum gekend in Gent en omstreken, met een ruim aanbod aan binnen en buitenplanten, bloemen, potten, decoratie en nog veel meer.
Bloemen Gent Into The Wild Bloemen.
Maak een afspraak en we gaan rond de tafel zitten om je wensen te bespreken. Maandelijks gaat er een workshop door in het atelier, Zuidstationstraat 5, 9000 Gent. Bloemen voor in jouw horecazaak. De bloemen worden gebracht en geschikt in je zaak, volgens de frequentie die jij aangeeft.
Bloemenhal Bloemen, Boeketten en Planten.
Bij bloemenwinkel Bloemenhal kan u kiezen uit verschillende dagverse kwaliteitsbloemen en planten aan uiterst voordelige prijzen. Hoe kan dit? We kopen de bloemen en planten rechtstreeks op de veiling aan en verdelen ze onmiddellijk naar onze winkels, verspreid over heel Vlaanderen.
Openingsuren Florist Maenhaut in Nederkouter 103 te 9000 Gent Bloemen en planten openingsuren.info.
Plan je route naar Florist Maenhaut. Categorie: Bloemen en planten Bloemen en planten Gent. Omschrijving: De openingsuren van Florist Maenhaut Nederkouter 103 in Gent. Gebruik de knop Plan je route naar om de snelste route uit te rekenen naar Florist Maenhaut.

Contacteer ons