Resultaten voor bloemenwinkel willebroek

bloemenwinkel willebroek
Bloemen Mampaey Home.
xhtml Bij Bloemen Mampaey vindt u een breed assortiment voor alles wat u nodig hebt om uw huis en tuin naar eigen smaak in te richten. In onze zaak van 4000 m bieden wij u een ruim assortiment aan van bloemen planten en decoratiematerialen.
Bloemenzaak Het Groene Huis.
De mensen ertoe aanzetten om hun eigen creativiteit te laten ontplooien is een grote voldoening voor mij. Op 22 november 2014 verhuisde onze winkel van Heffen naar Willebroek. Na 12 jaar in de Mechelbaan te Heffen staan wij volledig open voor een nieuwe uitdaging.
Alpenroosje Gemeente Willebroek.
Naam: Naam is verplicht. E-mail vriend: Een geldig e-mailadres is verplicht. afdrukken delen rss. Organisatie Willebroek Pastorijstraat 1 2830 Willebroek Tel. 03 866 90 00 gratis nummer 0800 92830 Fax 03 886 16 32 E-mail info@willebroek.be. created by anaXis sitemap proclaimer.

Vanaf 3495, Bestel Info. Dit prachtige rode boeket met luxe bloemen is een perfecte manier om een stijlvolle bloemengroet te sturen! Vanaf 4495, Bestel Info. Compact, elegant boeket rode bloemen. Bloemen zijn geschikt gebonden op groepen. Voor een warme bloemengroet.
inmemoriam.be Goossens Begrafenissen Crematies Bloemen / Dendermondsesteenweg 28 2830 WILLEBROEK België / 2830 WILLEBROEK Begrafenisondernemer.
Tel: 32 3 886 63 01. Fax: 32 3 886 73 73. Goossens Begrafenissen Crematies Bloemen WILLEBROEK. Plan uw route naar deze locatie Uw adres straat, nr, postcode/gemeente Toon route. Over inmemoriam.be Privacy beleid en algemene voorwaarden Links Contact Begrafenisondernemers Archief.
t Bloemeke Home.
Naar uw smaak en budget, voor welke gelegenheid ook, wordt met zorg in ons atelier in onze bloemenwinkel, met verse kwaliteitsbloemen een creatie gemaakt die wij, indien door u gewenst, leveren. Indien het leveringen buiten Puurs betreft werken wij samen met Fleurop-Interflora, dat wereldwijd actief is.
BLOEMEN WILLEBROEK a-florist.be.
Zondag: 08u30 15u00. In Willebroek vindt u in de winkel en wandelboulevard PLAZA en PLAZARAMA onze winkel Het" Groene Huis, waar u altijd op vriendelijke wijze ontvangen wordt. Petra werkt enkel met een grote variatie van dagverse bloemen en maakt à la minute de meest creatieve boeketten.
Alpenroosje viert 50-jarig bestaan met opendeurdag Willebroek Het Nieuwsblad.
30/06/2013 om 1900: door Pieter Kesselaers Print Corrigeer. Christel en Kris van het Alpenroosje in hun bloemenwinkel Foto: Pieter Kesselaers. WILLEBROEK Bloemwinkel Alpenroosje bestaat dit jaar vijftig jaar en de uitbaters vieren dat begin juli met een opendeurdag. Zelf runnen ze de zaak intussen twintig jaar.
Het Groene Huis Voor alle bloemen en planten.
De winkel kan u vinden in SeniorPlaza te Willebroek en onze workshops gaan door in Heffen., als ook op verplaatsing geven wij cursussen bloemschikken. Wij leveren ook aan huis en het is nu ook mogelijk om te bestellen via onze webshop.
Home t Groene Hart verse snijbloemen.
Dan ben je welkom in bloemenwinkel t Groene hart, een winkel die niet zomaar een winkel is. Het is een winkel waar je je meteen thuis voelt in de wondere wereld van bloemen en planten. Je vindt er planten en bloemen in de meest uiteenlopende soorten, kleuren en variaties. Alle flora is selectief voor jou gekozen en je mag hiervan dan ook topkwaliteit verwachten: stijl, klasse en ruimte voor de mooiste bloemen en planten die deze wereld jou te bieden heeft. Zaakvoerster Lieve Ramaekers helpt jou graag verder bij het samenstellen van een leuk boeket, het uitkiezen van een mooi bloemstuk of het kiezen van een huisparfum die jou het meest aanspreekt. Waan je in rust, weelde en luxe en werp een blik op onze website, net alsof je onze winkel persoonlijk bezoekt. Zaterdag 31 maart open van 9.30 tot 17 uur. Zondag 1 april open 9.30 tot 14 uur. Maandag 2 april en dinsdag 3 april is de winkel gesloten. t Groene hart Captain Trippstraat 2A 2830 Willebroek.

Contacteer ons