Meer resultaten voor bloemenwinkel lommel

bloemenwinkel lommel
Openingsuren Ixora Bloemenhuis in Lommel.
Op zaterdag 21 juli 2018 gesloten voor Nationale Feestdag. Op woensdag 15 augustus 2018 gesloten voor O.L.V. Vreyshorring 74, 3920 Lommel. Andere bloemen en planten in regio Lommel Populair in Lommel. Koning Leopoldlaan 177 /001 3920 Lommel. Bloemen en planten.
homepagina.
Bloemisten die bezorgen in de gemeente Lommel Regiobloemist.be.
U wilt bloemen bezorgen in Lommel en zelf graag een bloemist uit Lommel kiezen, klik dan op de button kies deze bloemist bij de onderstaande profielen van bloemisten die in Lommel bezorgen. Wij zorgen ervoor dat de gekozen bloemist uw bestelling ontvangt en de bloemen netjes gaat bezorgen in Lommel.

Maak kennis met onze bedrijfsabonnementen en bloemen voor evenementen, catering en horeca. Ixora is open op maandag van 1300: tot 1800: uur, van dinsdag tot en met zaterdag van 900: tot 1800: uur, en zondag van 900: tot 1200: uur.

Bij de tuincentra van Pelckmans kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw tuin en huis naar eigen smaak in te richten. Pelckmans onderscheidt zich door het enorme aanbod aan bloemen en planten, een breed assortiment voor tuin en terras, inspiratie voor sfeer en wonen.
Bloemenwinkels in Lommel.
Bloemenwinkels in Lommel en omgeving 5. Aveve Kox-Brans is een tuincentrum in Lommel. Bij Aveve Kox-Brans vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateer. In de bloemenwinkel op deze website vindt u een ruim aanbod aan decoratie, bloemstukken en boeketten.
Bloemen planten kleinh. Lommel goudengids.be.
Bezoek onze webpagina. 2 Hendriks Hendrik. Frans Van Hamstraat 37, 3920 Lommel. Bloemen planten Kleinh. 3 Belle Fleur. Michiel Jansplein 28/4, 3920 Lommel. Zaterdag 1000: 1800.: Bloemen planten Kleinh. 4 Meulenbroeks Maria. Koning Leopoldlaan 8, 3920 Lommel. Bloemen planten Kleinh.
Openingsuren Ixora Bloemenhuis Lommel Vreyshorring 74.
Ixora Bloemenhuis aan de Vreyshorring 74 in Lommel is vandaag gesloten. Mogelijk kan je terecht bij een gelijkaardig bedrijf in de buurt. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina.

Contacteer ons