Op zoek naar bloemenwinkel lier?

bloemenwinkel lier
Rijmenants: jouw huis en tuincenter voor Antwerpen, Brecht, Lier omgeving.
In ons tuincentrum ben je altijd aan het juiste adres! Op iedere afdeling van ons tuincenter helpen onze medewerkers je graag met een glimlach en een professioneel advies verder. Bezoek ook onze taverne te Massenhoven en geniet van een lekker hapje, een drankje en een gezellige babbel.
Kennes.
Wij proberen mee te gaan met onze tijd en door onze jarenlange ervaring doorgegeven van vader op zoon weten wij precies hoe wij u bloemen en planten van de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Voor boeketten, bloemstukken en rouwarrangementen kunt u eveneens bij ons terecht. Kom dus zeker eens langs in onze 3500m grote winkel in Lier.
Floristiek Fluvium.
Stef Adriaenssens in Lier, Berlaarsestraat 39, telefoon: 03/480 met openingsuren Bloemen en planten.
Vind een handelaar in Lier. Andere belangrijke handelaars. Berlaarsestraat 39 2500 Lier. Klik voor telefoon Telefoon: 03/480 51 88. Bloemen en planten in Lier. Ontdek andere handelaars in de buurt van Stef Adriaenssens in Lier. Bloemen Nancy Mols bvba. Bergsehoeven 2 A.
Brood en Bloemen, Lier Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De beste IJs in Lier. De beste Tapas in Lier. Ontbijtrestaurants in Lier. Bezorgrestaurants in Lier. Kindvriendelijke restaurants in Lier. Koffie en thee in Lier. Nagerechten in Lier. Restaurants met zitplaatsen buiten in Lier. Restaurants voor diners met groepen in Lier.
Openingsuren Bloemen en Plantencentrum Kennes in Lier.
Uitzonderlijk open op zondag 20 mei 2018 voor Pinksterzondag. Uitzonderlijk open op maandag 21 mei 2018 voor Pinkstermaandag. Kesselsesteenweg 130, 2500 Lier. Voor de juiste openingsuren Bezoek onze website www.bloemen-kennes.be. Andere tuincentra in regio Lier Populair in Lier. Mechelsesteenweg 104 2500 Lier.
HOME.
MAANDAG ZONDAG 9U 18U. BROOD EN BLOEMEN HEIST OP DEN BERG. BINNENWEG 1 // HEIST OP DEN BERG // 015/682808. MAANDAG ZONDAG 9U 18U. Heb je een vraag, wil je een reservatie maken of een vrijblijvende offerte opvragen, mail naar.:
Bloemisten in Lier Regiobloemist.be.
U wilt bloemen bezorgen in Lier en zelf een bloemist uit Lier kiezen? Klik dan op de button bestel via deze bloemist bij de bovenstaande profielen van bloemisten die in Lier bezorgen. Wij zorgen ervoor dat de gekozen bloemist uw bestelling ontvangt en de bloemen gaat bezorgen in Lier.
Bloemist De Lier De Carlton Regiobloemist.
Om een andere invulling aan zijn tuindersleven te geven, werd in 1972 een bloemenwinkel / tuincentrum opgericht. De naam van de onderneming lag voor de hand: De Carlton, naar de soortnaam van de narcissen die hem zo veel voorspoed bracht. De brutale, felgele narcis in het logo heeft daarom, jaren later, nog steeds een bijzondere betekenis. Kies deze bloemist. Bloemist De Lier De Carlton.
De 6 mooiste bloemenwinkels in Vlaanderen en Brussel Life MAGAZINE.
Brood en Bloemen tilt ook je feest naar een hoger niveau met catering en bloemstukken. Kolveniersvest 46, 2500 Lier, www.broodenbloemen.com. Blomster, het doet ons denken aan bloemen en hipsters. Blomster is dan ook een bloemenwinkel van de nieuwe generatie. Jonas Van Avermaet zegde zijn carrière in de modewereld vaarwel om zich op zijn andere passie te storten: bloemen en planten.

Contacteer ons