Resultaten voor fleurop belgie

fleurop belgie
Privacy van de klant Fleurop-Interflora Belgium.
Fleurop-Interflora is de grootste bloemenverzendorganisatie in Belgie waarmee u bloemen wereldwijd kan laten leveren. De betaling gebeurt volledig over een beveiligde SSL verbinding van Fleurop-Interflora. De gegevens op de servers worden opgeslagen in een beveiligde omgeving. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit en onder geen enkele omstandigheid doorgegeven worden aan derden. De gegevens zijn wel zichtbaar voor Fleurop-Interflora. Op uw betalingsbevestiging zal ook Fleurop-Interflora CVBA als begunstigde vermeld staan. Privacy van de klant. Privacy van de klant. Veel gestelde vragen. Contacteer onze klantendienst. Fleurop Interflora, Belgium 2018 Privacy van de klant Verkoopsvoorwaarden.
Fleurop-Interflora Belgium.
Bloemen leveren aan huis. het kan met Fleurop Interflora! Op zoek naar bloemenzaken die bloemen leveren aan huis? Bij Interflora bestelt u heel eenvoudig de mooiste bloemen. Dezelfde dag nog worden de bloemen aan huis geleverd. Gewoon voor in uw eigen huis of juist voor speciale momenten.
Fleurop-interflora Belgie Fleurop-interflor Cvba Zaventem 1930 Halle-vilvoorde, Hoge Wei 1, NUMMER VAN DE VESTIGINGSEENHEID 0402712029. Kompass Professionnel.
Samenvatting bedrijf Fleurop-Interflora Belgie Fleurop-Interflor CVBA. Fleurop België wereldwijde levering dezelfde dag van bloemstukken, bloemen, planten, boeketten en geschenken, via onze 50.000 Fleurop-Interflora bloemisten. Nummer van de vestigingseenheid. 32 2 242 69 25. Website beschikbaar, abonneer u. Op het adres.
Fleurop-Interflora België bloemenwinkel in Nossegem.
Met meer dan 50.000 aangesloten bloemenzaken, gekozen voor hun vaardigheden, zijn wij vertegenwoordigd in 150 landen. Reeds vele jaren zijn de merken Fleurop en Interflora, samen met het Mercurius" logo, befaamd voor de uitstekende kwaliteit van bloemen en planten, vergezeld van een onberispelijke service. Fleurop en zijn wereldwijd distributienetwerk werd in België gesticht in 1927.
Fleurop bloemenwinkels.
Home Fleurop Bloemenwinkels van Fleurop Interflora. Fleurop bloemisten 213. In België herkent u de aangesloten bloemist aan het Fleuropvignet met de Mercury-man. Dit vignet is het symbool voor de betere bloemenspeciaalzaak. Fleurop geeft 100% garantie op de uitvoering van opdrachten.
dVO Bedrijven FLEUROP-INTERFLORA BELGIE C.V.B.A.
28/02/2014 Klein Groothandel. FLEUROP-INTERFLORA BELGIE C.V.B.A. Fleurop-Interflora België C.V.B.A, actief als wereldwijd leverancier van bloemstukken, bloemen, planten, boeketten en geschenken, heeft zijn kantoren overgebracht van Neder-Over-Heembeek naar 1930 Zaventem, Hoge Wei 1. 17/01/2011 Klein Groothandel. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen is het administratief kantoor van Fleurop-België verhuisd sinds 6 december 2010 naar Zaventem.The Grand opening zal nog volgen alsook alle nodige info hieromtrent.Fleurige groetenHet, Fleurop Team.

Contacteer ons